1.06.2023 г., 8:09 ч.

Учители - деца 

  Поезия » Хумористична, За деца, Философска, Акростихове
566 0 0

                             Посветено на учители колеги, защото сме това ,което работим - деца.

 

У чител, чин, дете и класна стая

 

Ч асът не е шейсет минути

 

И мената всичките си знаем

 

Т етрадки и учебници дълбаем

 

Е то пораснало дете

 

Л юбопитно, учител е

 

И ще кажат те - мъчител е

 

 

Д еца - учители са а учители - деца

 

Е два ли ще и апелация

 

Ц енители  ли не защото питате

 

А    З АЩОТО     Б ИВАТ     У МНИ,      К АКТО      А РГУМЕНТАЦИЯ

 

 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??