19.12.2006 г., 12:56 ч.

Ударите... 

  Поезия
758 0 1
Ударите са жестоки, бият
колко кратък само е животът ни,
една любов, едно болезнено сбогуване,
едно прекъснато приятелство.
Ударите са цинични, смеят се,
смеят се на слабостта ти,
смеят се на алчността, пороците,
смеят се на болката, страха ти.
Ударите не разбират римата,
за ударите прошката е смешна,
за ударите любовта е средство,
а нежността е жалка безнадежност.

© Жени Данева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??