25.01.2019 г., 14:41 ч.

Удавих се в очите му 

  Поезия
486 0 4

Събудих се. И мислех, че сънувам.
Ръцете му, усмивката,
сърцето му туптейки до моето.
Душата ми как само се вълнуваше
от аромата на кафе и на спокойствие.
Душата ми беше излекувана,
от раните на другите.
Удавих се в очите му.
Останах върху устните му
нощес, когато ме целуна.

 


Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??