25.09.2009 г., 23:15 ч.

Угасвам 

  Поезия » Любовна
585 0 0

"Угасвам"

Знам, че за теб съм нищо вече,
знам, че на друга сърцето си обрече.
А мене вече сън не ме лови,
защото пред мен са твоите очи.

Като камък студен си вече, зная,
но на моята любов няма да се сложи края.  
Ще те обичам винаги, дори до гроб,
и ще моля ти да чуеш моя зов.  

За мене слънце няма да изгрее,
щом във тебе любовта бледнее.
Моите сълзи са каменни, знай,
защото на любовта ни слагаш край.

 

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??