17.05.2006 г., 1:41 ч.

УГРИЗЕНИЯ 

  Поезия
1762 1 13

 

 

 

               УГРИЗЕНИЯ

 

              на  “В”  със  тайна обич!



Имам угризения! В душата си.

Намерих те! Срещнах те в “Neta”.

Пишеш стихове, а гладна си...

за нежност и любов, за топлината!

Обикнах те. От първо “чатене”.

Ти дори и не разбра! Обичам те!

За любовта и самотата пишеме.

От снимка те познавам. Гледам те!

Боли ме! Гори душата ми в огън!

Бошува ми сърцето! Тъжен съм!

Дали изобщо ще се срещнем някога...

Дали пък буден не сънувам сън?

Обръщам се и тръгвам! Неуверен съм!

Ти имаш мъж, семейство и дете!

Защо ли, и от къде обсебвам правото,

да те притежавам! А той пък – НЕ!

Така завършва всичко без да почне!

Ти нещастна там, а аз съм тук!

Дали не правя грешка? Страх ме е!

Май най-добре ще е да спра до тук!




.   .   .

Ivaylo Atanasov

16.05.2006 ( 23.15 h)

Senftenberg - Germany

 

 

© Ивайло Атанасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??