УГРИЗЕНИЯ
на “В” със тайна обич!
Имам угризения! В душата си.
Намерих те! Срещнах те в “Neta”.
Пишеш стихове, а гладна си...
за нежност и любов, за топлината!
Обикнах те. От първо “чатене”.
Ти дори и не разбра! Обичам те!
За любовта и самотата пишеме.
От снимка те познавам. Гледам те!
Боли ме! Гори душата ми в огън!
Бошува ми сърцето! Тъжен съм!
Дали изобщо ще се срещнем някога...
Дали пък буден не сънувам сън?
Обръщам се и тръгвам! Неуверен съм!
Ти имаш мъж, семейство и дете!
Защо ли, и от къде обсебвам правото,
да те притежавам! А той пък – НЕ!
Така завършва всичко без да почне!
Ти нещастна там, а аз съм тук!
Дали не правя грешка? Страх ме е!
Май най-добре ще е да спра до тук!
. . .
Ivaylo Atanasov
16.05.2006 ( 23.15 h)
Senftenberg - Germany
© Ивайло Атанасов All rights reserved.