УХАНИЕ (редакция)
Р.Чакърова
Светът ми ухае на теб,
на остър тютюн и на нежност,
в която дъхът ми да спре -
до крайност, почти безнадеждно...
Ухае на ласки, на грях,
на мъжко присъствие диво.
На страсти, сълзи...И на смях...
На нещо, което е живо.
Ухае на ден, на мечти,
на стара, изгаряща истина,
на обич, луна и звезди...
Светът ми ухае на искане...
25/01/2915' Лондон 09:59
© Rositsa Chakarova Всички права запазени