Jun 23, 2016, 1:20 PM

Ухание 

  Poetry » Erotic
1005 1 3

УХАНИЕ (редакция)


Р.Чакърова 

 

Светът ми ухае на теб, 
на остър тютюн и на нежност,
в която дъхът ми да спре -
до крайност, почти безнадеждно... 

Ухае на ласки, на грях, 
на мъжко присъствие диво. 
На страсти, сълзи...И на смях... 
На нещо, което е живо. 

Ухае на ден, на мечти, 
на стара, изгаряща истина,
на обич, луна и звезди... 
Светът ми ухае на искане... 

 

25/01/2915'  Лондон  09:59

© Rositsa Chakarova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??