11.09.2008 г., 11:29 ч.

***(ухание) 

  Поезия
513 0 13

 

Ухаеше, когато... бях...
На здравец.
На трева.
На бор. И резеда.
Ухаеше на момина сълза.
На цъфнали лъчи.
На зелено. И на вятър.
И...
Бях, когато...

 

 

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??