23.05.2010 г., 19:50 ч.

Ухание на жена 

  Поезия » Еротична
1821 0 2

две райски реки
са твоите гърди
изливат радост
в моята жадна душа
прегръщам те
толкова нежно и силно
че тогава
червени лалета
върху твоите гърди растат
целувам те
за да се сливат
в дуел буен
нашите устни
тогава
ухание женско
единствено нахлува
в моите сетива

ухание силно
на жена влюбена
е причина
искриците на страст
над мен да валят

© Абдулрахман Акра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??