8.02.2012 г., 0:06 ч.

Ужасен сън 

  Поезия » Хумористична
597 0 9

(из цикъла "Вицове в рими")


„Ужасен сън сънувах тази нощ!” –
с колегите си в офиса споделя
Иван Петров. „Какъв бе?” „Много лош…
отивам си на вилата в неделя…

ма вила ти разправям, цял палат
с басейн, градина и джакузи ново,
и в тази вила, представи си, брат,
съм сам самичък с Анна Курникова,

Наоми Кембъл, Пенелопе Крус…”
„Ми супер сън! Какво му е ужасно?
Красавици… мечта за всеки вкус…”
„Че са красиви то това е ясно,

но лошото е, че в съня… такова…
не бях Иван, а Лили Иванова…”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??