19.11.2009 г., 19:30 ч.

Ужасната любов 

  Поезия » Любовна
848 0 2

Ужасната любов

 

Любов неописуема

изникна между нас!

Любов невиждана!

Зрънцета любов в душата ти посях!

И се молех те да пораснат,

да станат по-силни!

Те  бяха толкова закрилни!

Закрилях ги сама,

а те прорязаха моята душа!

Бяха толкова заострени,

от теб към зло настройвани!

Свещта на омразата ми пламна.

Цялата любов изгасна!

Обичах те - най-ужасното нещо, което направих!

Желаех те, исках те и те забравих!

© Памел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Суперски готско...малко трагично завършващо (като повечето мои стихотворения)...
  • Така е с любовта, пламва и в един прекрасен момент угасва! Много е хубаво стихчето, харесва ми!
Предложения
: ??:??