20.07.2010 г., 15:38 ч.

Ултиматум 

  Поезия » Философска
438 0 3

           Ултиматум


На себе си поставила съм ултиматум -
или умирам, или без сълзи напред!
Ала трудно е решението, когато
можеш, но със сигурност те чака неуспех.

Ами когато тичаш в грешната посока?
И всички виждат? Hикой няма да те спре!
Ще се радват на падението ти тайно.
Пък ти ще си последнияt, който го прозре.

 

Уж заклещила съм тъмното натясно.
С помощта на дъгата и лъча светлина,
прибран от душата ми (по пълнолуние),

и възпиращ вечния ми устрем в самота.

 

Hа себе си поставила съм ултиматум -
или умирам, или без сълзи напред!
Напред! Във безднaта не крий се свободата.
Тя живее само вътре, само вътре в теб.

 

© Цвет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??