30.11.2018 г., 6:32 ч.

Умея 

  Поезия » Любовна
531 0 0

Умея
 

Само аз умея да те обичам така,
с любов да обгърна раменете  ти
да я носиш, като избор и дар,
да осветлява и сбъдва мечтите ти.

 

Само аз умея да те обичам така,
дълбоко и светло да влезна в душата ти
да  разпаля огъня на страстта,
да остана с истинска обич в съдбата ти.

 

Само  аз умея да те обичам така,
само с думи да  препъна и вдигна
да слагам трънен венец и ореол
да те имам в живота си, като енигма.

 

Само аз умея да те обичам така,
но за Бога, защо да го правя
ако в твоето мъжко сърце,
пулсираме  в съзвучие  двама!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??