8.12.2007 г., 21:12 ч.

Умирам за теб 

  Поезия
1007 0 3
 

Умирам за теб

 

 

Няма връщане назад.

Умирам на другия ден,

а ти оставаш част от мен.

 

Ден и нощ - умирам,

за да живееш ти.

 

Хиляди спомени прогорени,

хиляди смачкани листа пропити

от спомените на твоите мечти.

 

Ден след ден - умирам,

за да живееш ти.

 

Познатите ти стъпки

навсякъде намирам -

по света и хилядите му пътеки.

 

Ден и нощ - умирам,

за да живееш ти.

 

Времето минава

и само прашинки напомнят

мокрите следи на сълзите ти...

 

Ден след ден, ден след нощ  - умирам,

ах, как искам да живееш ти...

© Цецо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??