5.07.2023 г., 7:55 ч.  

Умни и красиви 

  Поезия » Хумористична
497 0 0

Те са умни и красиви,

власт взеха - щастливи -

до дробчета се докопват,

само че ГЕРБ ги изработват!

 

Оръжие искат те да пращат -

ще ни вкарат те във войната,

ама откъде акъл да схващат -

нали от дядо Сорос е парата!

 

Хайде вие от умнокрасивитета,

върнете се от жълтите павета,

свършете и нещо за нацията...

не, тъй ще ви спрат дотацията,

пардон, ротацията!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??