7.11.2008 г., 22:13 ч.

Уморен 

  Поезия » Любовна
856 0 2

Уморен съм, а не мога да заспя.
Очите си кървясали отворени държа,
че времето – илюзия голяма, все не ми достига.
Безплодно преминават дните ми.

Сериозен труд не мога да полагам.
Забравил съм какво е да работиш.
Безцелно лутам се из пътища безкрайно еднообразни.
Жадувам аз за капчица наслада.

Какво е радост искрена не помня.
То бяха месеци, години... откакто ме напусна.
Къде си ти, о, щастие лъжовно?
Нима завинаги изгубено си ти?

© Тео Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??