22.10.2021 г., 13:18 ч.

Уморена 

  Поезия » Свободен стих
302 0 1

Понякога искам да викам и да чупя,

понякога искам щастие да си купя.

Душата ми от неволи е уморена

от трудностите в живота е оскърбена.

 

Объркана вървя напред

и съзнанието ми се губи навред.

Не тъга, ами същински отрови

сърцето ми е хванато в окови.

© Виолина Гергова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??