7.04.2005 г., 15:32 ч.

Уморена съм ... 

  Поезия
1124 0 2
Уморена съм...
От тебе ли,
от дните ли?
Не зная!
Дали е слънцето виновно,
или жалката луна,
че в съня си всяка нощ се будя,
уж от твоята ръка..
Стискам устните до болка,
пот облива цялото лице
и тялото тресе се като люлка,
бушува ужас в бедното сърце.
Уморена съм!
Дъхът ми бавно секва,
мисълта в нищото отеква.
Уморена съм..
От тебе ли,
от дните ли?
Не зная!
И пак от тебе да се будя
ще мечтая!

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??