10.09.2006 г., 0:53 ч.

Уморени клоните от бурния вятър 

  Поезия
535 0 5
Уморени клоните от бурния вятър
свеждат покорно глави
и боли ги вече от неговите тласъци
но кой ли може да ги спаси?

Като кукли на конци са те в ръцете му
а той вилнее с бясна сила
нима не разбра,че ти си вятъра,
а клоните... са моето сърце?

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??