21.04.2014 г., 11:23 ч.

Унес 

  Поезия » Любовна
819 0 3

УНЕС

 

Танцуват пламъци в камината

и пръскат бледа светлина.

До днес годините изминати

потъват в тиха топлина...

 

А все тъй ярки са мечтите ни

далеч от всяка суета

и пак така блестят очите ни

с копнежа жив на младостта...

 

Искри във чашите ни виното

и кани ни във вечността.

Разпалва знойно, като живо то

поривите на страстта...

 

Безкрайно нежни са ръцете ти,

за мен приготвили подслон.

Потъвам цялата в очите ти...

Пред любовта - дълбок поклон...

© Йорданка Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??