5.10.2023 г., 12:43 ч.

Унисонлийки 

  Поезия » Гражданска
122 0 0

Главоногите

обуха

босоногите

в ботуши.

Разтуха.

 

Вожд в мезон

по фасон, 

раб с фургон

от купон.

Кел резон.

 

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??