22.01.2020 г., 11:26 ч.

Упътване за писане 

  Поезия
305 0 0

две щипки сол
събрана от ресниците
вода със гъстота на кръв
превратно изтълкувани
сигнали до мозъка
прозрение
признание
отделни изречения
проболи като шишове
поставено сърце в дланта
за стръв
обсебващ образ

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??