22 янв. 2020 г., 11:26

Упътване за писане 

  Поэзия
303 0 0

две щипки сол
събрана от ресниците
вода със гъстота на кръв
превратно изтълкувани
сигнали до мозъка
прозрение
признание
отделни изречения
проболи като шишове
поставено сърце в дланта
за стръв
обсебващ образ

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??