17.01.2008 г., 5:59 ч.

Упътване за употреба 

  Поезия » Любовна
573 0 5

Упътване за употреба

 

Отбелязаните наши срещи

по кориците на лунен календар

напомнят все за спомени горещи,

проследени от романтичен наш радар.

По картата ще ме намериш,

по картата, но без компас.

Със фенерче ще си светиш,

за да откриеш посоките до нас!

Речници не ще са нужни,

думи имаме безброй.

Но само в нощи теменужни,

часовниците ти настрой!

 

За да можеш точно във един без два

да ме обичаш. Та дори едва-едва!

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??