27.08.2013 г., 21:12 ч.

Ураганът спокойствие 

  Поезия » Друга
553 0 1

Ураганът спокойствие

бушува и милва,

крещи в тишината

омраза - любов

пожарът на пепел

превръща чувства и страст!


Ураганът спокойствие,

в сълзите пресъхнали

потапят, обливат

бедна моя душа,

жестока и мила моя

нищожно значима любов !


В урагана спокойствие

ловя неуловимото,

живея умирайки, умирам в живота!

Летя, а прикована към

Виждам в слепотата,

желая отблъсквайки!


Ураганът спокойствие

мечтая безпаметно,

говоря мълчейки,

значимото търся, моето аз,

нищожно намирам, изгубено пак!

                                                                                                26.08.2013 г.


                          

© Инци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??