26.05.2006 г., 20:40 ч.

Уроци по страст 

  Поезия
740 0 3
Толкова се страхуваш,
когато ми казваш
"Обичам те!".
Търсиш в очите ми
отговор скрит.
Наивно по детски
ми го повтаряш...
"Обичам те повече,
отколкото ти мен!"...
А силните ти мъжки ръце
докосват жената в мен.
Спрях да пресмятам
колко целувки получавам
на минута.
Не съм толкова добра
по математика.
Днес получавам
уроци по страст.

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??