May 26, 2006, 8:40 PM

Уроци по страст 

  Poetry
746 0 3
Толкова се страхуваш,
когато ми казваш
"Обичам те!".
Търсиш в очите ми
отговор скрит.
Наивно по детски
ми го повтаряш...
"Обичам те повече,
отколкото ти мен!"...
А силните ти мъжки ръце
докосват жената в мен.
Спрях да пресмятам
колко целувки получавам
на минута.
Не съм толкова добра
по математика.
Днес получавам
уроци по страст.

© Радост Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??