19.09.2005 г., 16:01 ч.

Урок 

  Поезия
746 0 1
Преглътнах погрешната дума.
Спря на устните и ги опари.
Разбрах, че би могла да нарани.
Откъде се взе това безумие?
Разумът удари ми шамара.
Не искам някого да го боли!
 
Добре, че вече осъзнавам,
че нямам право да мечтая,
за светове извън полукръга ми.
С толкоз трябва да задоволявам
копнежа си, защото вече зная,
че няма втори път да те препъна.

© Вяра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??