Sep 19, 2005, 4:01 PM

Урок 

  Poetry
748 0 1
Преглътнах погрешната дума.
Спря на устните и ги опари.
Разбрах, че би могла да нарани.
Откъде се взе това безумие?
Разумът удари ми шамара.
Не искам някого да го боли!
 
Добре, че вече осъзнавам,
че нямам право да мечтая,
за светове извън полукръга ми.
С толкоз трябва да задоволявам
копнежа си, защото вече зная,
че няма втори път да те препъна.

© Вяра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??