6.02.2005 г., 17:27 ч.

Усещане 

  Поезия
1197 0 1

Аромат на силно кафе и вкус на млечен шоколад
усещат устните ми, щом допрат твоята кожа.
Отпивам жадна всяка капчица,
покривам с език всяко кътче от теб.
Плъзвам рака по тялото ти,
докосвам те и цялата започвам да тръпна.
Поглеждам плахо в очите ти,
те ме изпълват с нежна страст и топлина.
Потъвам тихо в свят, затворила очи,
свят само от дива страст,
свят, в който сме само ти и аз.

© Мария Манчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хихи...Добре си се справила!
Предложения
: ??:??