2.10.2008 г., 6:38 ч.

Усещане 

  Поезия » Любовна
485 0 0
Все още усещам целувките ти,
ласките.
Усещам дъха ти,
устните по тялото си.
Усещам присъствието ти,
все още край мен.
Зная, че те няма сега
замина си, но за малко
и пак ще се върнеш.
Каза, че ме обичаш
и го казваше със сърцето си.
Но е тъжно, когато съм сама -
сърцето ми... страда.
Кога е утре?
Толкова далече
и толкова близо.
Но зная, утре ще си при мен -
щастлив, усмихнат...
И само мой.

© Микаела Фараон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??