8.11.2011 г., 10:31 ч.

Усещане 

  Поезия » Любовна
539 0 2

Усещане

 

Очите твои търся да намеря,
усещам, сърцето ти бие,
гледаш ме топъл, запленен,
в тебе потъвам и твоя съм,
сърцето ми за тебе бие...


Обичам те сега,
ще те обичам и след това...
шептя с усмивка „обичам те”,
сърдечен шепот стене от мен,
за тебе е, любов...

Осъзната, търся те и все не те намирам,
спомени, усмивки през мен минават,
идват и отиват си те,
да ги догоня не успявам,
кажи ми липсата ти как да прогоня?

Пламъкът на любовта гори,
липсваш ми и няма кой мен да спаси,
в мислите си пак прегръщам те,
дълбоко в душата – там сме винаги двама,
а сърцето ми крещи – чуваш ли го ти?

 

Само ти да ме обичаш знаеш как,
друг така не може,
звездите са различни – не заспивай,
един към друг пътя ще открием,
пак тръпнещи да се прегърнем ...

 

27.10.11г.

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??