10.12.2007 г., 13:27 ч.

Усещане за есен 

  Поезия » Пейзажна
590 0 2

Като стар албум есента

разпръснала е своите листа,

събрали в себе си   по мъничко

от хорската тъга.

И вглеждайки се повечко в

пейзажа, вглеждайки се в жълтите

листа, виждаш хиляди усмивки,

спомени и красота.

Виждаш сълзи в очите, като есенните

дъждове. Виждаш сякаш настроението

на жените с палитра от студено-топли

цветове...

© Меги Ризова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубава есен Меги!
    Поздрав.
  • Прелест, наистина много красив стих!!!
    Поздравления, миличка!
Предложения
: ??:??