19.05.2009 г., 5:59 ч.

Усещане за жена (на съпругата ми) 

  Поезия » Еротична
826 0 5

Усещане за жена

(на съпругата ми)

Създадена с изящество от Бог -
извивките ти са прекрасни,
тънък кръст и ханш широк
и гърдите ти са страстни!

Дарена си с любов от Бог -
целувките ти са топящи
и влагата ти е поток
от безвремия менящи!

Направил те е майка Бог -
грижата ти е безкрайна,
мене пък със гръб широк,
за да имаш къща тайна!

17. 05. 2009 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??