20.02.2018 г., 10:14 ч.

Усещане за пролет 

  Поезия » Друга
361 0 0

Пристигат птици пъстрокрили,

грижливо са гнезда те свили.

 

Огласят с песни те гората

за много радост на децата.

 

Събужда се от сън земята

с премяна нова е облята.

 

Дървета се закичват с цветове,

разкриват те красиви светове.

 

Ухае въздуха на свеж аромат,

изпълва душата ти с благодат.

 

Идва наистина пролетта,

картини разкрива пред теб сега.

 

Ивелина Стойова

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??