5.02.2008 г., 10:14 ч.

Усещаш ли... 

  Поезия » Любовна
694 0 2

Усещаш ли...

Усещаш ли, когато ме целуваш,
как сърцето ми бурно тупти,
когато по косите ми с длани рисуваш,
как във въздуха хвърчат искри?!


Усещаш ли, когато ме прегърнеш,
в тялото ми огън буен,
как за миг сърцето преобръщаш,
щом ме погалиш с поглед влюбен?!


Усещаш ли, когато те сънувам,
усмивката ми искрена в нощта?!
Усещаш ли, когато те целувам,
че докрай ти се отдавам на мига?!


Усещаш ли как търсят те ръцете,
да се слеят с твоите ръце?!
Усещаш ли вълнението в сърцето,
когато погалиш моето лице?!


Усещаш ли ти моите думи,
когато само с поглед ти говоря,
усещаш ли копнежа ми да те целуна
и желанието да бъда твоя?!


Усещаш ли сега в скалите леко,
как се разбиват морските вълни
и сякаш звън "Обичам те" отеква,
чувстваш го, усещаш го, нали?
 

29.07.2007

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??