5.09.2007 г., 22:42 ч.

Усещаш ли любовта? 

  Поезия
603 0 0
Любима, усещаш ли любовта

Милвам плахо палавия вятър
и изпращам свойта нежност
да се вплита в твоите коси.
Сълза от чувствата родена,
с дъжда се слива и разказва моята тъга!

Всеки път, когато си далече, сърцето плаче и тъжи.
Всеки път без теб събуждам се облян в дъждовните сълзи!
Пробудих се и тази утрин с болка!
В нежността си пак открих, че в любовта съм влюбен!
А любовта си ти!

© Константин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??