20.06.2008 г., 12:22 ч.

Усетих те... 

  Поезия
1107 0 29
Усетих те по голото ми тяло,
танцуващ бриз по цъфналите клони.
Погали ме с очите си, от ляво,
където пазех незарасналите рани!



Усетих допира на мъжкото ти тяло.
Примесен аромат на пот и на парфюм.
Експлозия на огън под одеало...
Усетих те! Но всичко беше сън...!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??