Jun 20, 2008, 12:22 PM

Усетих те... 

  Poetry
1108 0 29
Усетих те по голото ми тяло,
танцуващ бриз по цъфналите клони.
Погали ме с очите си, от ляво,
където пазех незарасналите рани!



Усетих допира на мъжкото ти тяло.
Примесен аромат на пот и на парфюм.
Експлозия на огън под одеало...
Усетих те! Но всичко беше сън...!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??