10.09.2006 г., 13:12 ч.

УСЛОВНО 

  Поезия
711 0 7

Условна присъда ти тихо изрече
и взе ме в прегръдка условно,
знам - няма я, нямя я вече
любовта, или била е условна.

С наслада условна, условно ще чакам
присъдата ти да изпълниш,
условно в краката твои ще падам,
когато условно се върнеш.

Усмивка условна ще блесне тогава
в очите пословично топли,
а сетне ще стихва любовната лава,
ще глъхнат осъдени вопли.

© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??