Sep 10, 2006, 1:12 PM

УСЛОВНО 

  Poetry
712 0 7

Условна присъда ти тихо изрече
и взе ме в прегръдка условно,
знам - няма я, нямя я вече
любовта, или била е условна.

С наслада условна, условно ще чакам
присъдата ти да изпълниш,
условно в краката твои ще падам,
когато условно се върнеш.

Усмивка условна ще блесне тогава
в очите пословично топли,
а сетне ще стихва любовната лава,
ще глъхнат осъдени вопли.

© ПЕТЯ ГРИГОРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??