30.01.2009 г., 17:14 ч.

Усмихнати бъдете 

  Поезия » Друга
825 0 9

Написах спонтанно долния стих и знам, че може би е лишен от всякаква художествена стойност, но просто така се изляха думите и емоциите от душата ми. Съжалявам, че изпълнението няма да се хареса на много от читателите, но това стихотворение е обръщение към всички Вас.
УСМИХВАЙТЕ СЕ ПОВЕЧЕ И БЪДЕТЕ ВЕСЕЛИ!
Защото, както казва една приятелка :
„ЩАСТИЕТО ИДВА ПРИ ВЕСЕЛИТЕ!”






Усмихнати бъдете


Приятели намирам много лесно,
с тях се бързо аз сприятелявам...
Но какво ли, Боже, после правя,
че в един момент ги натъжавам?

Уж искам да са весели, засмени,
шеги им пиша, стихове, поеми,
но накрая гаф понякога се получава
и настроението им нещо помрачава.

Не искам да сте тъжни, разберете!
Посланието на Шкафа запомнете:
Усмихнати бъдете, тъгата забравете,
настроението гадно далече прогонете!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??