28.01.2011 г., 23:15 ч.

Усмихнати очи 

  Поезия » Любовна
939 0 3

Само ме погледни

с твоите усмихнати очи...

както преди!

За това копнея,

болката и мъката

да надживея...

от изгубеното щастие

с теб.

И ще дойде пролет

и ще дойде лято...

и над нас искри от нежност

и от обич

птици цяло ято...

ще нашепват - вие сте едно!

Както преди...

Любов

 

     28.01.2011 г.   с обич за Ив

 

© Даниел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??