21.05.2008 г., 8:20 ч.

Усмихнато лято 

  Поезия » Пейзажна
594 0 5

Ухание на лято

с пръски нежни...

блести тревата

от лъчите топли.

С коси от злато

с багри цветни

шепти гората

с дрехи мокри.

 

С усмивки е богато,

с нощи звездни...

поглежда ни луната

от небето синьо.

Обичам го, когато

с птиците чудесни

прегръща тишината

и е всичко диво.

 

Красиво е морето

с вятъра танцуващ...

промъква се в косите

и сияеща притихвам.

А с неговото  ехо

в този  миг жадуващ

ще стигна до вълните,

с тях ще се усмихвам.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??