30.09.2006 г., 1:48 ч.

УСМИХНАТО-ТРЕВОЖНО 

  Поезия
635 0 6



Усмихнато-тревожна е нощта,
след час ще съмне,
след час ще дойде любовта -
усмихнато-тревожна.
Усмихнато-тревожен идва ден,
след час ще дойде,
ще лумне огънят ти в мен -
усмихнато-тревожен.
Очи от горест и печал -
усмихнато-тревожни,
деня ще срещнат запъхтян,
усмихнато-тревожен...
... Ще мине ден, ще мине нощ,
нима не е възможно,
добър ще си, а сетне лош,
усмихнато-тревожен ...




© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??