20.04.2010 г., 21:44 ч.

Усмихни се... 

  Поезия » Философска
444 0 1

Не знаеш какво те чака утре,

не знаеш кой ще ти направи мръсно,

нито пък как да се захванеш да бъдеш

логичен и точен в преценките си...

 

Така че внимателно стъпвай

и добрини прави, ако само мислиш,

че ще ти ги върне животът ти...

И просто се усмихвай на дните си!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??