13.04.2010 г., 5:46 ч.

Усмихни се 

  Поезия
932 0 21

Усмихни се

Дори и страшно да боли

Или разпъват те 

От всичките страни

Огън когато те гори

Усмихни се

Дори в очите да вали

Животът ще се завърти

Дори да ти коват ковчега

В страшен студ 

Или пък жега

Усмихни се

За вчера и за днес

За утре и нощес

Когато като лист трепериш

Сили в тебе ще намериш

Усмихни се

За всеки ден за всеки миг

Дори в тебе да напира вик

Ръцете ти до кръв издрани

Тялото ти цялото в рани

Усмихни се

Над всичко издигни се

 

 

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??