4.09.2011 г., 13:15 ч.

Усмихвай ме 

  Поезия » Любовна
901 0 6
УСМИХВАЙ МЕ...

Усмивката ми ще е дар за теб -

откъснат лъч, от слънцето частица...

Дано усетиш в този ред

на мойта радост светлата искрица.

 

Усмивката ми ще е просто знак

за туй, че правиш ме щастлива,

когато ме усмихваш пак и пак -

със нея ставам по-красива...

 

Усмивката ми ще те топли, знай -

със обич и невинност спотаена,

на хубавия ден тя слага край,

а с утрото за теб е заредена.

 

Какво ти струва - само думи две...

А чуя ли ги, вече съм във рая,

в прегръдката на твоите ръце

усмихната ще съм до края...

 

Усмихвай ме... Бъди за мен поток,

от който бликат ведрост и утеха,

аз минах вече първия урок:

Усмивката е пътят към успеха!

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??