18.12.2011 г., 15:58 ч.

Усмивка 

  Поезия » Любовна
872 0 0
Тя пази тайната в очите си
крие истините в лъжите си
и когато повече не мога да понеса 
тя ме вкарва в унеса 
не правиш друго освен да продължиш
макар да знаеш че се мъчиш 
Като тесте карти съм в урагана 
чудя се де да се дяна 
ранява ме всякакси
но това ми се харесва някак си 
уж всеки път ми втръсва
но съм безпомощен когато тя се усмихва 
Бих се преборил ако знаех как
но като ме рани просто искам пак 
Когато е близо до мен 
веднага ставам в неин плен
Щом ми хвърли поглед един 
ставам направо неудържим
Като тесте карти съм в урагана 
чудя се де да се дяна 
ранява ме всякакси 
но това ми се харесва някак си 
уж всеки път ми втръсва
но съм безпомощен когато тя се усмихва 

© Георги Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??